Prima restaurant om te eten met een groot gezelschap. De service is echt goed, de kaart uitgebreid, voor ieder is er wat.
Ik ging voor de garnalenkroketjes als voorgerecht en als hoofdgerecht gamba’s. Het voorgericht was echt heel lekker en het hoofdgerecht was ok.
Zou hier normaal gesproken niet snel binnen lopen, maar heb er zeker geen spijt van.
Wat een geweldig gezellig restaurant en wat werden we geholpen door 2 vriendelijke dames. Ze werkte snel en correct, je zag dat deze 2 dames met veel plezier werkte . Namen ook even tijd om zo nu en dan een babbeltje te maken. Ik had een uiensoep wat erg lekker was. Maar het hoofdgerecht, een Shortrib dat was gewoon een smaak sensatie, het vlees was botermals, fall of the bone en kwaliteit. En mijn onder buurvrouw had garnalenkroket en daarna een rib eye. Ook zei genood volop van het eten. En het dessert was ook erg lekker. Ze zullen ons hier wel vaker zien komen. Dank jullie wel voor een geweldige avond, en ja volgende keer krijgen jullie echt wel fooi.
Op zoek naar waar we konden lunchen en hier terecht gekomen. Bij binnenkomst vriendelijke begroet door de jongedame van dienst. Attendeerde ons op het menu, geen typische broodjes voor de lunch maar meer vleesgerechten. Fijn om dat van tevoren te weten. Een beetje teleurgesteld liepen we naar buiten omdat de sfeer en het vriendelijke welkom ons een prettig gevoel gaf. Na nogmaals de menukaart buiten op het bord te hebben bestudeerd concludeerden wij dat er genoeg lekkers op de kaart stond en zijn weer naar binnen gelopen. In eerste instantie kom je binnen in het café gedeelte en waren dan ook aangenaam verrast toen we naar het eetgedeelte werden gebracht. Rustig muziekje op de achtergrond en we mochten zitten waar we wilden. En ja, dat is prettig omdat je vaak wordt neergepland daar waar je liever niet wil zitten om welke reden dan ook! Vooraf: carpaccio én keuze tussen truffeldressing of pesto. Heerlijk van smaak en zelden zo lekker carpaccio gegeten. Alles klopte! Daarna Waldorfsalade, alle ingrediënten vers en wederom heel lekker. Ook de garnaalkroketten waren heerlijk, duidelijk zelf gemaakt, dun knapperig korstje en goede smakelijke vulling. Bediening was netjes, vriendelijk en attent. Leuke restaurant, café zag er ook gezellig uit hoewel we daar niet zijn gaan zitten. Belangrijke punten, eten goed en vriendelijk personeel! Benieuwd naar de andere gerechten op de kaart maar dat is voor de volgende keer. Complimenten voor de kok(s) die iig al voor een heerlijke lunch hebben gezorgd!
De bediening is echt super kei gezellig de meneer die ons helpt zo wel met binnen komen de rolstoel was echt niks te veel ook om dat me moeder niet alles en veel kan eten een bord leeg en samen een gerecht samen doen was zelf dat was top deden ze Niet moeilijk over
Naam van de meneer weet ik helaas nog niet maar met 8 mensen eten op zondag voor verjaardag was gezellig en rustig je kon elkaar persoonlijk elkaar verstaan, dus eigenlijk met elkaar praten aan tafel top namens ons gezin en de ander gezin echt super bedankt. Tot volgende keer
Slechts enkele opmerkingen verwijderd van een vijfde ster. Niet het absolute nec plus ultra, maar wel een oerdegelijke, betaalbare steakhouse waar je vlees gebakken wordt zoals je het gevraagd hebt. Je krijgt er fatsoenlijke frietjes bij, in ieder geval heel wat beter dan de smaakloze, kartonnen diepvriesbagger die ze op veel plaatsen wagen om te serveren, alleen mogen de porties net iets groter zijn. Vriendelijke, deftige maar niet te stijve bediening en een gezellig, ouderwets bruine kroeg sfeertje i.p.v. dat steriele trendy gedoe van tegenwoordig, dan wel fake american diner toestanden die je wel eens tegenkomt. Veel keuze ook, en dan heb ik de voorgerechten nog niet eens bekeken, en wellicht allemaal lekker, want ik heb voor de verandering eens een short rib uit de rookoven besteld, en dat heeft even goed gesmaakt als de gebruikelijke rib-eye, en de simpele jus erbij was zelfs smakelijker dan de peperroomsaus. Alleen mocht voor die prijs (duurder dan een grote rib-eye of zelfs een T-bone), de inbegrepen portie gegrilde/gebakken groentjes wel wat groter zijn. Had ik het geweten had ik nog een groenten-bijgerecht extra besteld. Maar verder niks op aan te merken, en dan hebben ze als klap op de vuurpijl ook nog eens apart van de menukaart een hele bier bijbel vol trappisten en speciaalbieren, i.p.v. het gebruikelijke blasé gedoe over veel te dure wijn. Kijk, daarmee trek je mij finaal over de streep. Enkel net iets minder zuinig zijn met groenten en frieten, dan is die 5e ster een feit. Hadden we in België, en zeker in eigen omgeving, maar terug wat meer zaken zoals deze. Wel een beetje grappig dat ze hier blijkbaar niet echt bekend zijn met de Franse termen voor de gewenste bakwijze van een steak die wij in België gebruiken, maar ondertussen ongetwijfeld een "jus d'orange" op de kaart hebben staan. :)
E. H.
3 maanden geledenPrima restaurant om te eten met een groot gezelschap. De service is echt goed, de kaart uitgebreid, voor ieder is er wat. Ik ging voor de garnalenkroketjes als voorgerecht en als hoofdgerecht gamba’s. Het voorgericht was echt heel lekker en het hoofdgerecht was ok. Zou hier normaal gesproken niet snel binnen lopen, maar heb er zeker geen spijt van.
Dennis Louwers
7 maanden geledenWat een geweldig gezellig restaurant en wat werden we geholpen door 2 vriendelijke dames. Ze werkte snel en correct, je zag dat deze 2 dames met veel plezier werkte . Namen ook even tijd om zo nu en dan een babbeltje te maken. Ik had een uiensoep wat erg lekker was. Maar het hoofdgerecht, een Shortrib dat was gewoon een smaak sensatie, het vlees was botermals, fall of the bone en kwaliteit. En mijn onder buurvrouw had garnalenkroket en daarna een rib eye. Ook zei genood volop van het eten. En het dessert was ook erg lekker. Ze zullen ons hier wel vaker zien komen. Dank jullie wel voor een geweldige avond, en ja volgende keer krijgen jullie echt wel fooi.
Patricia K
een maand geledenOp zoek naar waar we konden lunchen en hier terecht gekomen. Bij binnenkomst vriendelijke begroet door de jongedame van dienst. Attendeerde ons op het menu, geen typische broodjes voor de lunch maar meer vleesgerechten. Fijn om dat van tevoren te weten. Een beetje teleurgesteld liepen we naar buiten omdat de sfeer en het vriendelijke welkom ons een prettig gevoel gaf. Na nogmaals de menukaart buiten op het bord te hebben bestudeerd concludeerden wij dat er genoeg lekkers op de kaart stond en zijn weer naar binnen gelopen. In eerste instantie kom je binnen in het café gedeelte en waren dan ook aangenaam verrast toen we naar het eetgedeelte werden gebracht. Rustig muziekje op de achtergrond en we mochten zitten waar we wilden. En ja, dat is prettig omdat je vaak wordt neergepland daar waar je liever niet wil zitten om welke reden dan ook! Vooraf: carpaccio én keuze tussen truffeldressing of pesto. Heerlijk van smaak en zelden zo lekker carpaccio gegeten. Alles klopte! Daarna Waldorfsalade, alle ingrediënten vers en wederom heel lekker. Ook de garnaalkroketten waren heerlijk, duidelijk zelf gemaakt, dun knapperig korstje en goede smakelijke vulling. Bediening was netjes, vriendelijk en attent. Leuke restaurant, café zag er ook gezellig uit hoewel we daar niet zijn gaan zitten. Belangrijke punten, eten goed en vriendelijk personeel! Benieuwd naar de andere gerechten op de kaart maar dat is voor de volgende keer. Complimenten voor de kok(s) die iig al voor een heerlijke lunch hebben gezorgd!
Christy Van moorsel
3 maanden geledenDe bediening is echt super kei gezellig de meneer die ons helpt zo wel met binnen komen de rolstoel was echt niks te veel ook om dat me moeder niet alles en veel kan eten een bord leeg en samen een gerecht samen doen was zelf dat was top deden ze Niet moeilijk over Naam van de meneer weet ik helaas nog niet maar met 8 mensen eten op zondag voor verjaardag was gezellig en rustig je kon elkaar persoonlijk elkaar verstaan, dus eigenlijk met elkaar praten aan tafel top namens ons gezin en de ander gezin echt super bedankt. Tot volgende keer
Filip Schoovaerts
3 maanden geledenSlechts enkele opmerkingen verwijderd van een vijfde ster. Niet het absolute nec plus ultra, maar wel een oerdegelijke, betaalbare steakhouse waar je vlees gebakken wordt zoals je het gevraagd hebt. Je krijgt er fatsoenlijke frietjes bij, in ieder geval heel wat beter dan de smaakloze, kartonnen diepvriesbagger die ze op veel plaatsen wagen om te serveren, alleen mogen de porties net iets groter zijn. Vriendelijke, deftige maar niet te stijve bediening en een gezellig, ouderwets bruine kroeg sfeertje i.p.v. dat steriele trendy gedoe van tegenwoordig, dan wel fake american diner toestanden die je wel eens tegenkomt. Veel keuze ook, en dan heb ik de voorgerechten nog niet eens bekeken, en wellicht allemaal lekker, want ik heb voor de verandering eens een short rib uit de rookoven besteld, en dat heeft even goed gesmaakt als de gebruikelijke rib-eye, en de simpele jus erbij was zelfs smakelijker dan de peperroomsaus. Alleen mocht voor die prijs (duurder dan een grote rib-eye of zelfs een T-bone), de inbegrepen portie gegrilde/gebakken groentjes wel wat groter zijn. Had ik het geweten had ik nog een groenten-bijgerecht extra besteld. Maar verder niks op aan te merken, en dan hebben ze als klap op de vuurpijl ook nog eens apart van de menukaart een hele bier bijbel vol trappisten en speciaalbieren, i.p.v. het gebruikelijke blasé gedoe over veel te dure wijn. Kijk, daarmee trek je mij finaal over de streep. Enkel net iets minder zuinig zijn met groenten en frieten, dan is die 5e ster een feit. Hadden we in België, en zeker in eigen omgeving, maar terug wat meer zaken zoals deze. Wel een beetje grappig dat ze hier blijkbaar niet echt bekend zijn met de Franse termen voor de gewenste bakwijze van een steak die wij in België gebruiken, maar ondertussen ongetwijfeld een "jus d'orange" op de kaart hebben staan. :)