Gauchos Eindhoven ligt in het Stationskwartier, één van de vijf uitgaansgebieden in het gastvrije centrum van de lichtstad Eindhoven. Theaters en bioscopen zijn voor elke leeftijd eenvoudig te belopen. Een unieke locatie voor een smakelijk en ontspannen avondje uit.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Natasja ten brink
4 maanden geledenHet eten is heerlijk. Bediening is hoofdzakelijk engels sprekend. Personeel mag wat meer uitleg over gerechten geven of wat meer de tijd nemen voor de klant.
KJ
een maand geledenIk was altijd een grote fan van Gauchos, maar met de komst van diverse Argentijnse steakhouses heb ik nu meer vergelijkingsmateriaal. Helaas laat Gauchos daarbij steken vallen. Het eten is goed, maar niet indrukwekkend. Ik bestelde een ribeye van 400 gram, medium rare, maar deze werd geserveerd als rare (ik heb het niet vermeld bij de bediening dus niet meegenomen in mijn oordeel). Het vlees was wel goed mals. Het belangrijkste voor mij: Het vlees miste die explosie van smaak die ik bij concurrenten wel proef. Wat me tegenstond, was dat de frietjes apart moeten worden besteld en betaald. We hebben geen voorgerecht of nagerecht besteld, dus daar heb ik geen oordeel over. Als afsluiter wilde ik een flat white bestellen, maar de serveerster kende deze koffie niet. Na een korte uitleg dacht ik een flat white te krijgen, maar ik kreeg duidelijk een cappuccino. De zaak is strak vormgegeven, maar daardoor miste het voor mijn gevoel ook warmte en sfeer. Al met al was het oké, maar ik ga voortaan toch liever naar de concurrentie.
dieks m
een maand geledenna een lange dag werken van 12 uur gebeld of ik en mn collega hier wat konden eten, we kwamen aan en het begon al bij de chaos die er binnen heerste geschreeuw en nare sfeer. na 50 minuten wachten vond ik het wel erg lang duren en heb ik gevraagd hoe lang het nog duurde aangezien wij heel erg trek hadden, ons werd verteld dat we de volgende zouden zijn dus na 50 min waren ze nog niet eens met ons bezig, na ca 10 min stond toen ineens onze “selecion gaucho” op tafel. bestaan uit drie stukken vlees. de rib eye was eetbaar de haas en entrecote waren zo taai én smakeloos bovendien had ik medium besteld en was die well done. en als klapper op de vuurpijl waren de frietjes niet eens goed doorgebakken en nog zacht. de mayo was wel oke. ik vraag mij nog steeds af waarom ik hier uberhaupt betaald heb, had beter weg kunnen lopen na het vragen hoe lang het nog duurde. wees verstandig en ga niet naar dit ongeorganiseerde overhypte kippenhok.
Jurriene Offerman-Martina
2 maanden geledenSamen met een vriendin wat gaan eten. Werden eerst een tafel aangeboden op de toch of anders in een hoekje. Dan maar een hoekje, komt een andere medewerker die zegt deze tafel is vies ga maar aan de andere tafel zitten. Okee prima meer tussen de mensen. Vervolgens moeten we bestellen, weinig keuze vond in zelf maargoed. Wij besteld, vervolgens krijgen we ons eten spareribs waren teveel doorgebakken. Steak moest medium weldone maar leek wel medium rare. Moet zelf steeds roepen voor drinken te kunnen bestellen. Borden bleven op tafel staan tot nadat we hadden afgerekend. Voor mij geen volgende keer.
Ray EHV
3 maanden geledenWij komen er al jaren voor nog steeds de lekkerste spareribs. Mals, goed gekruid en rechtstreeks van het houtskool af i.p.v. die gerookte door gekookte zachte ribs die je elders vaak krijgt. Wat ik wel jammer vindt is dat ze (zal wel franchise inkoopvoordeel zijn) ipv de heerlijke Mc.Cain Franse frietjes nu voor de standaard veel minder krokante ‘dozen’ friet gaan…