Locatie

Google Reviews

4,2
446 reviews
  • amanda
    amanda
    4 maanden geleden

    Ik zal eerst vertellen wat er niet goed aan was. 1. Parkeren drama, rijd beter naar parkeerplaats hofplein. 2. Ellenlange wachtrij 3. Kei druk binnen 4. Heel donker en vooral veel rook en niet van de rokende mensen in de zaal 5. Personeel nog nooit iemand zo ongeïnteresseerd haar werk doen. Wel goed 1. De sfeer is onderling helemaal top. 2. Lokatie is op zich wel erg underground. Duister 3. Goed geluid 4. Goede muziek

  • Miroslaw Paczos
    Miroslaw Paczos
    2 maanden geleden

    Wat een dramatische plek, ik weet niet waar deze positieve meningen vandaan komen. Wij waren er op zaterdag 29 juni, het was overal donker, alsof ze op licht spaarden, de muziek was hopeloos. In één woord: hopeloosheid!

  • Deef den Hartoog
    Deef den Hartoog
    2 maanden geleden

    In de categorie:"shut up & dance!" Een volle 10. Niet zo'n pillen hol. Maar liefde voor muziek. En, club mate in het drank assortiment. Dan sta je bij mij al 1-0 voor.

  • Maaike Smit
    Maaike Smit
    6 maanden geleden

    Beste Perron, ik probeer al een week lang contact op te nemen. Via telefoonnummer lukt niet omdat het niet ingebruik is en via 3 verschillende email adressen wordt er ook niet gereageerd. Het gaat om verloren spullen en zou graag in contact komen. Feestje j.fernandes en rush was 👍

  • Gijs
    Gijs
    11 maanden geleden

    Dit was vroeger mijn favoriete plek in Rotterdam, maar het is erg achteruit gegaan en ingehaald door de concurrentie. Een deel van het beveiligingspersoneel gedraagt zich ongastvrij, alsof ze liever hebben dat je er niet bent, en soms zelfs gewoon onvriendelijk. Voor de wc's en kluisjes mag je flink bijdokken en het geluidssysteem is slecht. Achterin de zaal hoor je eigenlijk alleen maar bas, voorin hoor je wel meer maar het gaat ten koste van je tromvlies door het belachelijk hoge volume. Ik heb al regelmatig oorsuizen gehad na het verlaten van de club terwijl ik op maat gemaakte oorbescherming draag.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden