Bij Restaurant Sizzling kunt u voor € 32,50 een driegangen menu samenstellen. Indien u geen driegangen keuzemenu neemt zijn de voorgerechten €8,50- de hoofgerechten €19,50 en de nagerechten €7,50. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Een van de bijzonderheden van Restaurant Sizzling is de presentatie van de gerechten op zeer warme gietijzeren borden. Hierdoor beginnen de tapenades en oliën heerlijk te ruiken en worden de gerechten sissend aan tafel geserveerd. Een voordeel van ‘sizzling’ is dat uw eten lang warm blijft op het bord en u kunt uw vlees nog even doorbakken.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Nick
4 maanden geledenDoor een restaurant cadeaubon bij Sizzling uitgekomen vooral door de items op het menu. Vooraf een beetje sceptisch of de kwaliteit wel goed zou zijn met vrij goede stukken vlees op het menu tegen een prijs van €40,- voor 3-gangen. Uiteindelijk enorm lekker gegeten! Alle 3 de gangen waren heerlijk, vooral het hoofdgerecht echt top. Kwaliteit en portie van het vlees (Ribeye) was super! Hier zou ik zeker nog een keer gaan eten als ik in weer in Eindhoven zou komen.
Gabriella Geboers
8 maanden geledenTijdens een hele drukke periode in Eindhoven van wegen glow hebben we hier toch nog een plekje kunnen krijgen. Het eten was lekker, voor het hoofdgerecht. We hadden nog een sausje bij besteld (voor 2€ extra) want die kwam er niet bij. Voor de rest was de sfeer wel gezellig en redelijk netjes. Mooi restaurant en mooi interieur. We hebben 34.50€ betaald voor 3 gangen per persoon en nog 22.50€ voor een fles witte wijn, die was ook goed, goeie prijs kwaliteit verhouding. Genoten van de avond. UPDATE: Ik ben weer terug gekomen, deze keer de combinatie van de film kijken en het eten. Voor een kleine toeslag kon ik kiezen van het hele menu. Heb weer ontzettend genoten van het eten en de sfeer. Heb voor het eerst de salade (side salade) geprobeerd en die was erg goed, zeker een aanrader om erbij te bestellen.
Leroy Peters
10 maanden geledenWe komen uit Oosterhout bij Nijmegen en waren vandaag in de buurt bij Eindhoven, en besloten na wat recensies te lezen te gaan eten bij Sizzling. We hadden om 19:15 gereserveerd, maar waren er al een half uurtje vroeger. Dit was geen probleem, we werden vriendelijk begroet, naar onze tafel gebracht en onze jassen werden aangenomen & opgehangen. Vervolgens werden de menu's uitgedeeld, en er werd meteen gevraagd wat we wouden drinken en of we een broodplankje wouden. We namen het broodplankje en deze werd samen met de drankjes na een paar minuutjes al gebracht. Prima broodplankje met 4 stukken brood(2 wit,2 bruin) en knoflooksaus en tomaten tapenade. Het brood was lekker bros en vers, en de knoflooksaus lekker fris. De tapenade hebben we niet geprobeerd. We zijn allebei voor het 3 gangen menu gegaan á €36,50 per persoon. Als voorgerecht nam mijn vriendin de carpaccio en ik zelf de empanadas met vlees vulling(deze is ook als vega verkrijgbaar) Na een kleine 10 minuten kwamen de voorgerechten. De carpaccio is ruim voldoende qua hoeveelheid, lekker vers & wordt geserveerd met een getoast stuk focaccia. Dit is een leuke,lekkere en originele toevoeging. De 2 empanadas hebben een lekker krokante buitenkant, goed gevuld met kruidig gehakt. Een lekkere frisse avocado aioli en tomatensalsa zijn de perfecte partners voor de empanadas. Dan door naar de hoofdgerechten. Mijn vriendin nam de gegrilde Argentijnse steak met knoflooksaus & gepofte knoflook. Ik zelf nam de tex mex( roergebakken rundvlees, pittige tomatensaus, ui, paprika & jalapeno pepers) met als side gebakken rijst. Bij het hoofdgerecht wordt standaard krulfriet geserveerd. Het restaurant heeft een open keuken, en wij zaten precies aan het raam daarvan. De reden waarom er een raam zit is omdat er op hoog vuur gegrild,gewokt en gebakken wordt. Dit is echt een geweldig spektakel waar je van kunt genieten tijdens het wachten. Respect voor de chef! De biefstuk was zoals gewenst perfect medium rare en was heerlijk i.c.m met de knoflooksaus en de zoete gepofte knoflook. Alles ging op. De tex mex was ook geweldig. Het vlees lekker mals, een licht pitje in de tomatensaus en alles goed mee gebakken in de vlammenzee. De rijst kwam ook uit de oven, en was hierdoor wel iets aan de droge kant. Wellicht dat deze beter gewokt kan worden. De krulfrietjes waren lekker kruidig & krokant. Als dessert namen we tenslotte de Sizzling brownie & de cheesecake. De brownie kwam op een gloeiend heet "Sizzling" bord (zoals wel meerdere gerechten) met een heerlijk bolletje vanille ijs. Een heerlijk warm en machtige brownie, puur van smaak, echt genieten! De cheesecake zag er ook top uit en was lekker. Het gaat hier wel om een gebakken cheesecake, waar ik zelf meer fan ben van de no bake variant, maar nogmaals, deze smaakt ook zeer goed. Compleet voldaan vroegen wij om de rekening die totaal met wat drankjes op €90 uit kwam. Hier maakte wij door het heerlijke eten en de uitstekende service €100 van. Volgende keer als we in Eindhoven zijn, komen wij zeker weer terug.
Food Lovers
9 maanden geledenErg achteruit gegaan.... Heel jammer kwamen hier graag . Over de dames boven alleen maar lof!! Maar het eten is even een ander verhaal .. Voorgerecht enkele reis retour gegaan.... Zalm tartaar... Leek wel alsof ik een pure citroen zat te eten. Echt niet te doen.... Hoofdgerecht was matig... Entrecote zonder het heerlijke randje. En duurde extreem lang. Toen kwam het toetje we bestellen altijd het zelfde citroen toetje.... Maar wat ze er nu mee gedaan hebben totaal verpest. Een bakje waarmee je de raam er uit gooit met citroen vulling ... Erg jammer beter doen ze het voorheen... Voorlopig lopen we voorbij.... Erg jammer want de dames werken zich te pletter.
Ronald Flint
een week geledenWat een heerlijk restaurant. Heerlijk gegeten, goede sfeer en service. Duidelijke prijzen. Enige dat ik miste was een beetje groenten bij het diner.