The Harbour Club Eindhoven is de nieuwste aanwinst van The Harbour Group. De mooie langgevelboerderij aan de Sumatralaan heeft een geweldige make-over gehad. Onder het genot van een heerlijke lunch of diner geniet u van een fantastisch uitzicht op de Karpendonkse Plas.
De gigantische open ruimte van 975 m2 met de grote bar in het hart van de zaak, een open keuken, inloop wijnkast, het serre-restaurant en geweldige terras maken dit dé place to be van Eindhoven!
Kom langs en laat je verrassen door deze unieke locatie: de immense ruimte, aquarium met schaal-en schelpdieren, de glazen wijnkast, neo popart van kunstenaar Selwyn Senatori, voldoende parkeergelegenheid en vooral: de hoogstaande kookkunsten en overheerlijke drankjes.
See you at Eindhoven!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Diango Stegeman
7 maanden geledenThe Harbour Club Den Haag is mijn favoriete locatie als het gaat om Harbour clubs, ik ben natuurlijk al wat vaker in mijn eigen stad Rotterdam en de stad waar ik wat minder van houd: Amsterdam geweest maar beide weten de Service van Margy en Marnix NIET te overtreffen dit zijn oprechte toppers die ervoor zorgen dat klanten zich echt thuis voelen daar. Je kan er lekker jezelf zijn met vrienden en familie gaan eten en er genieten van de hoge kwaliteit cocktails. Het eten en de sushi is er echt top! Dit kan gewoon niet misgaan hier, ik ben nog nooit met een ontevreden gevoel naar huis gegaan! De: Who is your Daddy is een heerlijke en zoete cocktail die je echt MOET proeven! Vraag Marnix naar deze cocktail and the guy got you! Verder bestel ik daar vaak: Loaded Frites met parmezaanse kaas en truffel Mayonaise, Salmon Torch Maki, Edamame boontje, Ebi Fry Maki, brood op een plankje, Gegrilde Zeebaars, Salmon Miso en als toetje: The Chocolate Dream en de Crème Brûlée!💯👑❤️🔥🦅👌🏽✅️. Margy en Marnix toppers ga zo door met jullie werk en jullie vaste klant blijft komen! Groetjes Diango Stegeman (Insta: @St_Diango)
kausar kaus
12 maanden geledenJe gaat met de lift omhoog en kom in een ruimte die ik niet had verwacht. Mooie restaurant, gekke decor (graffiti/tekeningen, omgekeerde haai in het goud), DJ op de achtergrond. De bediening was super, iedereen was vriendelijk. Wij vierden onze trouwdag, dus ballonnen op de tafel. Het eten had ruime keuze in vis-en vleessoorten, maar weinig vegetarisch. Alles wat wij bestelden smaakten prima. Mijn favoriet was de “fried oesters”. De sushi met king crab en mango viel een beetje tegen. Alcohol vrije cocktail smaakte ook goed. De sfeer was goed, muziek had iets zachter gemogen. Prijskwaliteit verhouding was prima, alhoewel ik betere sushi/kreeft heb gegeten voor goedkoper. Al met al, het gaat om de ervaring/sfeer.
Adjay Ramlal
een maand geledenGisterenavond om 21:55 besloot ik een bezoek te brengen aan The Harbour Club in Den Haag. Bij aankomst bleek de deur gesloten, waarna ik telefonisch contact opnam. Een medewerker gaf aan met de manager te overleggen of we nog naar binnen konden voor een drankje. Binnen enkele seconden kregen we toestemming om tot 23:00 uur te blijven, wat wij prima vonden. De medewerker kwam ons vervolgens ophalen en begeleidde ons naar binnen, waarbij onze jassen keurig werden aangenomen. Bij het bekijken van de menukaart merkte ik dat het aanbod behoorlijk beperkt was. Vooral de selectie aan whisky’s in het hogere segment viel tegen, wat jammer is voor een club van dit kaliber. Aan het einde van ons bezoek vroeg ik om onze jassen terug. Tot mijn verbazing vroeg de medewerker of ik deze zelf wilde pakken of dat hij het moest doen. Dit voelde enigszins ongebruikelijk, maar ik besloot het zelf te doen. Al met al was mijn ervaring bij The Harbour Club niet optimaal. Hoewel de service op momenten professioneel was, waren er ook kleine ongemakken en gemiste verwachtingen die niet stroken met wat je zou verwachten van een gerenommeerde locatie. Hopelijk kan dit in de toekomst worden verbeterd!
F R
6 maanden geledenTomahawk steak met friet en gemixte groente (asperges met sugarsnaps) genomen en geen spijt van gehad. Wij zijn echte steak freaks en zijn dan ook een hoge kwaliteit gewend en dit heeft ons niet teleurgesteld. Als dessert de Crème Brûlée genomen en die was heerlijk. Ook vrij groot, ik had het niet alleen op gekund. Prachtige vestiging ook, we waren er op een zaterdag en dan is er een DJ die House/R&B/HipHop/Pop muziek draait. De bediening is overigens erg attent, vriendelijk en oplettend. Dit is dan ook één van onze vaste plekken geworden.
Esther Hofman
2 weken geledenEten was heel slecht. Voorgerecht Burrata met naanbrood. Naanbrood was verbrand en hard wat je met moeite door kan snijden. Een stuk platgeslagen kip met meer botten dan vlees en dat voor een prijs van 30 euro waardeloos. Harbour Steak met pezen voor een prijs van 39 euro, bizar slecht en een veelste zout dausje. Wijn, verlichting en sfeer perfect. Ingang niet uitnodigend.