In een monumentaal en karakteristiek koetshuis met een groot terras voor de deur in het levendige centrum van Den Haag vind u Café-Restaurant Rootz.
Met 20 bieren op tap, waarvan 6 bijna dagelijks wisselen, en daarnaast nog minstens 300 andere bieren van over de hele wereld zijn wij een walhalla voor elke bierliefhebber.
* Bier is onze passie en onze eigen Rootz Blond is onze trots. Dit hoppige, makkelijk doordrinkbare huisbier is verkozen tot beste huisbier van Nederland in 2015. *
Natuurlijk serveren wij ook uitstekende Illy koffie, fijne selectie aan wijnen van onze lokale leverancier Marius Wijnen, heerlijke non-alcoholische dranken, whisky’s en prachtige cocktails.
Wij serveren op onze kaarten heerlijke gerechten, bereid met uitsluitend de beste lokale en verse producten. Veel gerechten gaan prachtig samen met een goed glas wijn en Craft Beer.
Bij ons kunt u terecht voor uw lunch, borrel, diner en uiteraard café bezoek.
Wij heten u van harte welkom om zelf te ervaren waarom Rootz al sinds 1998 een begrip is in Den Haag en ver daarbuiten.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Hjalmar Wassenberg
2 maanden geledenHeerlijk met het bbq feest gegeten en we hebden een mooie chicken on a beer can ( gesmoord in de Rootz Barley Wine) en een cote de beuf. Meer dan een heerlijke maaltijd met z'n allen.
Jip
3 maanden geledenVeel keus uit bier en lekkere snacks. Foto’s van wisselende bieren + tap. Wisselende bieren hebben ze niet meer alles van.
Troetels. Home.design
een maand geledenWe hadden een besloten feest van het werk bij Rootz. We hadden heerlijk weer en begonnen de avond buiten. Bitterballen, kaas en worst hapjes en nootjes werden geserveerd. Daarna buffet. Oa sate, patat, burgers, pasta. Het miste wat zout en dat stond nergens op tafel. De bietenburger was geen succes. Ik had een hele rauwe hamburger. Verder was het ok alleen het bijvullen verliep niet soepel. Daardoor moesten we lang wachten. De live band was geen succes maar de disco daarna was leuk. Beetje stamkroeg idee qua ruimte.
Peter van Doesburg
3 maanden geledenDe eigenaar van deze zaak heeft een kruideniersmentaliteit. Bij de de hoofd gerechten moet voor een klein bakje patat erbij 5 euro betalen. Terwijl bij het overgrote deel van de restaurants die ik ken. Patat gewoon bij het hoofdgerecht zit. Nooit meer daar eten.
Monique Könning
5 jaar geledenGisterenavond hebben wij hier heerlijk gegeten. De ontvangst was welkom. Het interieur is gezellig met robuust houten tafels. Het menu is uitgebreid genoeg voor elk wat wils. Zelfs voor de vegetariër is er voldoende keuze. De bierkaart is bewonderenswaardig. Het eten is niet goedkoop. Het is wel heel goed. Reserveren is aan te raden.