Een rondje midgetgolf op een 18 holes wedstrijd midgetgolfbaan

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
115 reviews
  • Ils
    Ils
    een maand geleden

    Het eten hier is echt schandalig vies! Met mijn familie hier een hapje gaan eten gisteravond. Het was lekker weer en mijn schoonvader was al gaan vragen of we er konden eten. Dit was mogelijk. We werden binnen geplaatst waar een groot scherm met voetbal aan stond en niemand zat (28 graden) en buiten was het terras voor 2/3 leeg. Gevraagd of we buiten een tafel konden krijgen. Nou dat kon dan wel zei hij geirriteerd maar we moesten zelf dan wel de bestelling binnen doen en de gedekte tafel meenemen voor buiten. Prima, doen we! Drankjes kwamen en we bestelde een hoofdgerecht. De kaart is simpel maar er is genoeg keuze voor een ieder. 2 schnitzels en 3x de sate Het eten kwam maar niet tegelijk. Zo heeft de een al eerder eten en wacht terwijl de ander nog zonder zit. Ook dit kan gebeuren. Waar ik wel enorm van schok is de kwaliteit! Wat een slecht eten is dit. De 2 mensen die de schnitzel gegeten hebben hadden de hele avond last van een vieze nasmaak en oprispingen. Een slechtere saté dan dit heb ik ook nog nooit gegeten Ik hoef echt geen sterren kwaliteit maar dat ze dit durven voor te schotelen is bijna schandalig!! En dat voor 15 euro per gerecht. Personeel staat te roken voor de ingang van de bar. Onvriendelijke sfeer. Je bent eerder teveel dan dat ze blij zijn met klanten. Maar vooral bar en bar slecht eten. Ik heb geen hond maar zelfs die zou ik dit niet te eten geven!! Jammer!

  • Jan Van Acker
    Jan Van Acker
    een maand geleden

    Lekker eten,prijs kwaliteit in orde,geen grote keuze maar hoeft ook niet,is lekker. Vers salade erbij,frietjes genoeg. Btw lekkere koffie's

  • Nancy Van den neste
    Nancy Van den neste
    een maand geleden

    Zeer vriendelijke mensen , leuke sfeer, lekker gegeten, zeker prijs kwaliteit in orde, voor herhaling vatbaar, toppie!

  • DJ W
    DJ W
    5 jaar geleden

    Leuke vriendelijke dame! Behoorlijke drukte, interieur wel wat gedateerd. We waren een balletje kwijt, dat was geen probleem gelukkig ;)

  • Frits Kok
    Frits Kok
    een jaar geleden

    Leuke plek met zeer vriendelijke eigenaar en zoon. Lekker eten en drinken voor een schappelijke prijs.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden