We begonnen aan de bar, een deel van het restaurant was niet in gebruik en was daardoor goed gevuld. De bediening was top en heel relaxed. Een heerlijke kaart voor shared dining. Persoonlijk ben ik over dit concept wel heen. De gerechten waren allemaal geweldig. Later konden we naar een tafel verhuizen en hebben daar heerlijk tot laat in de avond kunnen tafelen.
Een fijne en relaxte plek voor een avondje eten. We aten hier met onze familie, kregen een tafel in het voorgedeelte waar we in alle rust, met houtkachel en kaarsjes aan, hebben gegeten. Perfecte service van de gastvrouw en bediening. Heerlijke gerechtjes, met favorieten de radicchio salade, de groene asperges en het eekhoorntjesbrood (die laatste zag ik niet op de kaart staan, maar hoorde bij het verassingsmenu).
Een plek met potentie, maar de kwaliteit is niet on par met de prijzen. Voor wat je krijgt ligt dit zeker een derde boven wat het waard is.
De wijnen per glas waren ok en toegankelijk, maar niet bijzonder.
Daarbij zijn sommige gerechten duidelijk beter dan anderen: de pulpo was bijvoorbeeld goed klaar gemaakt en heerlijk in balans, maar de asperges waren verdronken in een overheersende saus waardoor je het frisse van de asperges of hollandaise saus niet proeft.
Den Haag heeft betere restaurants in deze prijsklasse
Waarom heeft Michelin of Gault&Milliaut deze excellente zaak nog niet bekroond?
Wellicht het fijnste restaurant in de binnenstad van Leiden:
- Zeer vriendelijke en onderlegde bediening
- Prachtige gerechten op michelin niveau
- Met terras aan de gracht van Leiden
Champagne, zelfs op halve fles.
Kortom, een heerlijke plek om culinair te genieten.
We hebben heerlijk gegeten en genoten van het menu van de chef. Elke gang was een aangename verrassing en een avontuur qua smaken en textures.
We zaten in een glazen aanbouw (kas) waar het goed toeven was (comfortabele stoelen en bank, gezellige verlichting).
Edwin Nieuwpoort
2 maanden geledenWe begonnen aan de bar, een deel van het restaurant was niet in gebruik en was daardoor goed gevuld. De bediening was top en heel relaxed. Een heerlijke kaart voor shared dining. Persoonlijk ben ik over dit concept wel heen. De gerechten waren allemaal geweldig. Later konden we naar een tafel verhuizen en hebben daar heerlijk tot laat in de avond kunnen tafelen.
Barbara Blokland
een maand geledenEen fijne en relaxte plek voor een avondje eten. We aten hier met onze familie, kregen een tafel in het voorgedeelte waar we in alle rust, met houtkachel en kaarsjes aan, hebben gegeten. Perfecte service van de gastvrouw en bediening. Heerlijke gerechtjes, met favorieten de radicchio salade, de groene asperges en het eekhoorntjesbrood (die laatste zag ik niet op de kaart staan, maar hoorde bij het verassingsmenu).
Jasper van Zwieten
3 maanden geledenEen plek met potentie, maar de kwaliteit is niet on par met de prijzen. Voor wat je krijgt ligt dit zeker een derde boven wat het waard is. De wijnen per glas waren ok en toegankelijk, maar niet bijzonder. Daarbij zijn sommige gerechten duidelijk beter dan anderen: de pulpo was bijvoorbeeld goed klaar gemaakt en heerlijk in balans, maar de asperges waren verdronken in een overheersende saus waardoor je het frisse van de asperges of hollandaise saus niet proeft. Den Haag heeft betere restaurants in deze prijsklasse
Thomas Eikelenboom
een jaar geledenWaarom heeft Michelin of Gault&Milliaut deze excellente zaak nog niet bekroond? Wellicht het fijnste restaurant in de binnenstad van Leiden: - Zeer vriendelijke en onderlegde bediening - Prachtige gerechten op michelin niveau - Met terras aan de gracht van Leiden Champagne, zelfs op halve fles. Kortom, een heerlijke plek om culinair te genieten.
Vrolijknblij
2 jaar geledenWe hebben heerlijk gegeten en genoten van het menu van de chef. Elke gang was een aangename verrassing en een avontuur qua smaken en textures. We zaten in een glazen aanbouw (kas) waar het goed toeven was (comfortabele stoelen en bank, gezellige verlichting).