Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
7.331 reviews
  • M F
    M F
    2 maanden geleden

    Grote bioscoop met genoeg parkeer opties, goedkoop parkeren en 5 a 10 minuten lopen of duur parkeren vlakbij. Prijzen van eten en drinken zijn normale bioscoop prijzen dus reken op ongeveer 3,50 voor een flesje drinken. Hebben een 4dx film gekeken in zaal 3 ( verschrikkelijke ikke 4 ) was samen met vrouw en kind (12), we hebben gelachen en genoten. Harde wind, een stoel die flink tekeer gaat, een por in je rug, en nog meer maar zal niet alles verraden. Er zit een knopje op je stoel waarmee je het water uit kan zetten als je niet nat wil worden maar dat is zonde van de beleving, je krijgt geen bekers water over je heen dus je gaat gewoon droog naar huis. Voor kleine kinderen is 4dx niet aan te raden, de stoel maakt echt wel heftige plotselinge bewegingen. Jammer is alleen dat mist en rook alleen voor in de zaal zijn, dus rij 1 en 2 zitten wel even echt in de rook maar daarboven zie je het alleen even maar snap dat ze niet de hele zaal onder de rook kunnen zetten.

  • Jaelleke74
    Jaelleke74
    2 maanden geleden

    Vriendelijk personeel, lekkere popcorn, alleen jammer dat je tegenwoordig moet betalen als je er naar de bios gaat. Als je echter parkeert in parkeergarage Leidsche Rijn Centrum, op korte loopafstand van de bioscoop dan zijn de eerste twee uur gratis. Dat scheelt toch weer.

  • Jeroen den Otter
    Jeroen den Otter
    een week geleden

    Deze bioscoop is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeer opties of je nou met auto of op de fiets bent. Er is een ruime keuze aan hapjes en drankjes. De zaal zag er netjes uit. Het was er schoon en had meer dan voldoende beenruimte. Ik vond het wel een beetje aan de koude kant. Verder vind ik zo’n grote bioscoop altijd een beetje sfeerloos overkomen. Al met al een prima bioscoop.

  • markblankvoort
    markblankvoort
    5 maanden geleden

    Helaas staat er niet op de site dat je voor de meeste games (pc games) een steam account nodig hebt. Als je dat daar nog moet instellen kost het veel tijd wat weer van je speelminuten afgaat waar je voor hebt betaald. Wil je vrienden toevoegen op steam moet je een betaalde steam account hebben. Ook vond ik de uitleg en de behulpzaamheid van de medewerker erg matig. Als je merkt dat mensen nieuw zijn met het gehele concept, zorg gewoon dat je ze goed opweg helpt en leg alles duidelijk uit.(bijv. Steam account). Maar alsnog hebben wij helldivers gespeeld wat zonder account kon. Dit was zeker leuk, voelde als een old school lan-party!!

  • The mayonnaise Man
    The mayonnaise Man
    een maand geleden

    We gingen naar de 4d film "twisters" de 4d ervaring was top van regen en wind tot je stoel die je Port in je schouderbladen het was vooral heel intensief en leuk voor kinderen!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden