Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
880 reviews
  • René
    René
    2 weken geleden

    Wat een geweldige plek is dit geworden. Sfeervolle bioscoop, vriendelijke bediening en natuurlijk de mooiste terrastuin van Nederland ( met dank aan Piet Oudolf )

  • Raymonde Kastelijn
    Raymonde Kastelijn
    een week geleden

    Personeel vriendelijk eten goed en ruim voldoende . Alleen geen arrangement bioscoop en diner nemen voor €30! Vele gerechten zitten qua prijs namelijk onder de €20 waardoor je bij een arrangement teveel zou betalen . Wij hebben het personeel erop geattendeerd en kregen bij hoge uitzondering een gratis drankje . Uiteraard moet het personeel dit zelf in de gaten houden en als service het gespendeerde bedrag aanvullen met een drankje of het bedrag restitueren! Ook even de gereserveerde tijd goed inplannen anders mis je een dessert als de film aanvangt. Het eten is bijzonder goed maar de tijd tussen bestellen en serveren is te lang .

  • Aaricia L
    Aaricia L
    5 maanden geleden

    Lekker op het terras gezeten, rustige sfeer. Eten en drinken was ook meer dan goed. Bij de camambert dip was er bijna geen tramezzini/brood bij geserveerd waardoor je veel dip overhoudt, dat is het enige dat beter kon :)

  • Hanneke Brouwer-Veen
    Hanneke Brouwer-Veen
    3 weken geleden

    Voor mijn verjaardag gekozen hier naartoe te gaan, want de kaart las lekker en ik vind de entourage prachtig geworden. De service was hartstikke goed; attent, vlot en vriendelijk. En dat is zó belangrijk, want ook dat maakt dat je terug wilt komen. We hadden zowel mezzes als 'echte' voorgerechten vooraf, alles was even heerlijk! Leuk servies ook. Alle hoofdgerechten waren zalig, corvina heerlijk! De specials ook top. De burger eters waren ook enorm tevreden, hoogstens hun kleine bordje maakte het wat uitdagend om onderweg niets te verliezen. Desserts lukte niet meer, te verzadigd, dat komt een andere keer weer. Het De Witt biertje van de tap, super smakelijk. Crémant, ik was tenslotte jarig, ook zalig. Kortom de drankenkaart is ook prima. Ga ervan genieten!

  • Karin Bosman
    Karin Bosman
    in de afgelopen week

    Heerlijke avond gehad. Heel leuk terras onder de bomen, lekkere gerechten en goede vriendelijke bediening. Enige minpuntje: een plakkerige tafel en stoel. Maar dat deed niets af aan de fijne sfeer.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden